Vinden är klar


Det är ca 11 månader sedan vi började inreda vinden och ser man på - nu är den klar! Det fattas bara någon matta, lite lampor och andra hemtrevliga saker. Men vi är där ganska mycket ändå, leker i kojan, ser på tv och kör med tågbanan. 

Se upp i backen!


Det har blivit en hel del pulkaåkning de senaste dagarna. Hannes tycker väl att pulkaåkning är så där, han sitter inte och skrattar direkt.

Simhallen




Söndag eftermiddag åkte vi iväg till badhuset och simmade en stund. Men det var ganska kallt i vattnet, så vi stannade inte så länge. 

Nu är det vinter....


...har vi bestämt. Fram med pulkorna och sen en tur i skogen. 

Morgonstök


Hannes är den mest morgonpigga i vår familj, piggare än Richard! Han vaknar nästan alltid 05.30, då stiger han och Richard upp och jag och Arvid sover vidare en stund till. När vi kommer ner till färdig frukost är Hannes på strålande humör, här passar han på att äta lite på mitt hår.



När Richard har gått iväg till jobbet slappar Arvid en stund i soffan, imorse såg han Musse rädddar jultomten. 



Under tiden passar jag och Hannes på att klä på oss och bädda sängarna. Vid 08.30 är Hannes redo för sin förmiddasvila och då ligger han alltid ute i vagnen och sover. Då är det Arvids tur att borsta tänderna och klä på sig, sedan leker jag och Arvid stund. En ny mysfredag framför oss, idag ska vi bla. plocka granris som vi ska pynta.

Nu sitter jag!

 

Hur kul som helst att sitta! Bara jag håller i mig i byxbenet så går det bra. 



Som tur är kan jag även sitta i liggvagnen, eftersom mamma inte vill ta fram sittdelen ännu.

Halloweenpirater


Förra fredagen ringde det på dörren några gånger. En gång var det en spindel och en pirat som kom och hälsade på. Arvid bytte genast om till lämplig klädsel.