Stora Blecktornsparken

image317

Igår var vi och lekte i Stora Blecktornsparken. Här hade Arvid kul med både gamla och nya kompisar.

image318

Innan vi gick dit var vi tillsammans med Kettil och Hector, Björn och Maja samt Maria och Sigrid på öppna förskolan/parkleken Draken i Tantolunden.

image319

Sen mötte vi upp med Johan och Hannes, fixade lite lunch...

image320

... och åt på bryggan vid Street (Hornstull).

image321

Hector och Kettil

image322

På väg till Stora Blecktornsparken.

Badning

image315

Ibland får man ta till lite knep för att få Arvid att bada. Att bada i diskhon tyckte Arvid var roligt, speciellt roligt verkar det vara att skvätta vatten.

image316

Badning i badbaljan funkar det också ibland.

Barkaby

Barkaby1

Barkaby2

Idag har vi varit i Barkaby. Arvid passade på att provsitta lite cyklar men nådde inte riktigt ner till pedalerna. Cykling får nog vänta till nästa sommar. I sommar får det istället bli att sparka runt med sin Bobbycar.

Huvudsyftet med besöket i Barkaby var dock att Arvid skulle få ett par nya skor av farfar. På Salamander (Stockholm Quality Outlet) hittade vi ett par jättefina röda skor. Kan rekommendera butiken både med tanke på sortiment och service. I butiken träffade vi även på lille Sixten, Sandra och Rikard Westman. Rikard är en gammal kompis till pappa från Sundsvall.

Fint renoverat hus

Hus i Haga

På väg hem från Norra Berget passerade vi ett fint hus som ligger vid Stadsbacken. Tycker att de har gjort en mycket fin renovering av ett gammalt hus. Snyggt med den gråa färgsättningen på fönster och dörrar, samt detaljer som insynsskydd och snygga smidesarbeten.

Norra Berget

Norra berget

När vi var i Sundsvall var det riktigt härligt vårväder. På bilden är vi på Norra Berget och fikade.


Promenad i Sundsvall

Sundsvall1

Sundsvall2

Arvid har varit Sundsvall och hälsat på farfar. Här är han ute och bekantar sig med omgivningarna.

Arvid och Maja i parken

Spatserar

F?lja John

47658-308

I tisdags var Arvid, Richard, Björn och Maja till en jätterolig lekplats på Södermalm. Den ligger mitt mellan Rosenlundsgatan och Timmermansgatan. Där finns det gott om gungor, tåg och små hus att springa runt bland.
Maja var vårfin i jeans och snygg jacka, medan Arvid fick pulsa omkring med sin overall, vinterskor och den tjocka mössan.

Kittelfjäll

image304

Nu är pappa tillbaka från en härlig vecka i Kittelfjäll. Under denna vecka har Arvid haft besök av mormor och Hoe. Arvid och Richard tackar så jättemycket.

Se mer bilder från bland annat Kittelfjäll
här.

Sjusovare

Sjusovare

Arvid är inne i en väldigt bra sovperiod nu. Han somnar utan problem klockan 19 och sover i ett sträck (nästan) till kl. 06.30 på morgonen. Men några gånger per natt så går vi upp och stoppar i nappen i munnen på honom och lägger honom till rätta. Det har blivit en vana som vi gör på ren rutin:

- Har du varit upp till Arvid i natt?
- Njaee, kommer inte ihåg. Har du?
- Tror inte det.

Inga problem...

Inga problem...

...Arvid tar gärna hand om disken efter middagen.