Arvid på Kulturhuset

Sally Mann

Sally Mann

Sally Mann

Arvid kan rekommendera att gå på Kulturhuset och se utställningen på Galleri 3 där de ställer ut Sally Mann (pågår till och med 6.5.2007 och är gratis). Blev mycket imponerad av både fina bilder och inramningar. Vi köpte affischen. Testade hemma att rama in den i en vit ram som vi köpt vid ett tidigare tillfälle, men det funkade inte alls. Måste köpa en svart eller annan mörk ram.

Ursäkta de suddiga mobilkamerabilderna och att man antagligen inte får fotografera därinne...

Rum för barn


Rum för barn

Rum för barn
Ibland händer det att vi tar lite bilder med mobilkameran. Dessa bilder är från slutet på januari. Platsen är Rum för barn på Kulturhuset. Jättetrevligt ställe. Ibland är det dock fullt men då kan man alltid gå och fika eller gå på någon utställning.

Modekillen

Nyklippt
Ny tröja, byxor och frisyr. Idag har vi varit och åkt lite pulka och skridskor på Trekanten. Nu ska vi äta lunch. Sen ska Arvid sova och Pappa läsa tidningen.

Madagaskar

Ser på TV 2
Arvid kollar på Madagaskar...

Ser på TV 1
...samtidigt som han leker med dammsugaren.

Mysigt

Mysigt

Ny tavla

Ny tavla
"Här i djungeln bor en liten krabat som heter Arvid"

Se mer på
http://www.isa.nu/shop/

Glad kille

Glad kille

Rödblommig

Rödblommig
Arvid pigg av energi efter att ha varit ute och sovit i vagnen. Meningen var att vi skulle till öppna förskolan i Aspudden men de hade stängt pga sjukdom. Istället blev det en långpromenad.

Ytterkläder

Tråkigt att klä på sig ibland
Pappa, måste jag ha på mig ytterkläder när vi ska gå ut?

Nu går jag!

Nu går jag!
Arvid säger att det här med att gå var ju ganska lätt när man väl kom på det!

En helt vanlig dag

Arvid och hans pappa
Idag är det torsdag den första februari. Första månaden som hemmapappa är slut. Mamma har gått iväg till jobbet och Arvid och pappa är hemma. Idag har vi inte så mycket planerat vilket känns skönt. Att vara hemma kan ibland kännas en aning stressigt, fixa mat, städa upp efter mat, tandborstning, ge droppar, leka, städa, läggning, mat igen, städa upp i köket, klä på en massa vinterkläder, bära ner allt som ska med ut, promenera i slask med barnvagn upp och ner för backar, gå på öppna förskolan, mellanmål, ännu mer kläder, promenera, handla mat, få hem barn, vagn, matkassar, laga mat, leka, städa, ...så för de som tror att det bara är att slappa att  vara hemma så har de fel fel fel...

...men för det mesta är det helt underbart att få vara hemma med en liten Arvid, han är så glad jämt, man glädjs åt hans framsteg, busa och kramas, leka, träffa kompisar, vara ute, röra på sig, ta sig en förmiddagsvila och göra saker i sitt eget tempo. Kanske dags att ta en kaffe?