Den senaste veckan...



Den senaste veckan har vi varit bortskämda och haft mycket barnvaktshjälp. Förra lördagen var Elisabeth, Mathias och Clara här medan jag och Richard var på vuxenfest. Så lyxigt, umgås med andra vuxna, äta länge, musiktävling, dricka drinkar och dansa.

När mormor var här passade vi på att paddla kajak runt Kungsholmen en kväll och springa 5 kilometersrundan en annan kväll. Lite mer aktiva grejer än vad vi brukar göra. Ofta är det restaurangbesök som gäller, men den här gången hittade vi på lite annat.

När Arvid åkte upp till Älvsbyn hade vi helt plötsligt bara ett barn hemma, rena semestern. Vi har hunnit med att vara på
Bockholmen och att vara ute i skärgården. Richard seglade med Hasse och jag, Michaela och barnen åkte reguljärbåt till Runmarö där vi träffades.

Sommarbete



Arvid har äntligen fått åka upp till Älvsbyn med mormor. Han har längtat och pratat mycket om sin semester. Det han ser fram emot mest är att springa knatteloppet runt Lomtjärn och att fiska abborre med morfar.



I år verkar inte Hannes bry sig så mycket om att han inte får följa med. Men nästa år kanske....

Grinda 29 juni 2009



Egentligen hade vi tänkt gå på Gröna Lund när mormor var här och hälsade på, men det var alldeles för varmt för det. Istället tog vi båten från Vaxholm och åkte ut till Grinda. Där fläktade det skönt!



Ett napp, men den fisken lossnade. Vi hann med lunch på bryggan, fiska och även att bada.

Gå och gå och gå....



Hannes vill bara en sak nu och det är att gå! Det är omöjligt att få honom att sitta på golvet eller i sin stol vid matbordet. Det är tur att mormor har varit och hälsat på här några dagar och hjälpt honom att promenera runt. En mormor tröttnar inte lika snabbt som mamma eller pappa.

Arvid var 14 månader när han började gå, så Hannes har en månad till på sig att träna.