Jullov


Tomten hittade till slut fram till Brukshundsvägen. Hannes höll sig gärna på lite avstånd, men Arvid vågade till och med ge tomten en kram när han gick. 



På jullovet ska det snöa....Vi fick åka en bit innan vi hittade lite snö och en pulkabacke.
Farfar, Richard och Arvid.





Arvid har lärt sig att skriva under jullovet. Upp och ner och från höger till vänster, men mamma och pappa är lika stolta ändå. 


Hannes och Arvid har ofta väldigt roligt tillsammans. Än så länge är det inget större bråk om leksaker....

Julavslutning


Arvids dagis hade förmånen att få ha julavslutning i Sundbybergs kyrka den 19/12. Fint, mysigt och roligt. Här sitter Arvid och Sixten och väntar på att få sjunga några julsånger.

Julpyssel


Ända sedan Arvid har varit liten bebis har jag längtat till den dan då vi kan sitta och pyssla tillsammans. Och nu gör vi det...  Arvid vill inget hellre än att julpyssla, så nu gäller det bara att se till att ha massor med material hemma och att vara lite kreativ.

Bästa storebror


Visst syns det att Hannes redan ser upp till sin storebror? 

Ruth, Arvid och Aina


I fredags åkte vi till Överjärva Gård och träffade Aina, Ruth och lillebror Tom. Här skulle vi se om grisarna Gucci och Prada var ute, men de låg inne och sov i svinstian. 



Den här bilden tog Lena inne i cafét på Överjärva Gård. 

Premiär!


Hannes har fått prova på att sitta på pottan. Det har gått rätt så bra, varannan gång ungefär. :-) 
Han är regelbunden som en klocka, så det är bara att sätta ner honom efter frukost. 

Vera, Ivar och Arvid

 

Vera, Ivar och lillasyster Selma har varit på besök i helgen. Arvid tyckte det var så roligt att ha kompisar här redan på morgonen när han vaknar.

OBS! Gamla inlägg som inte har publicerats förrän nu. Det var förra helgen allt detta hände.

Arvid 3 år



I lördags fyllde äntligen Arvid 3 år! Han hade kalas med sina kompisar och så klart även fiskdamm. Här är Arvid, Ivar, Vera, Clara och stora Hannes. I bakgrunden leker Hector och Sigrid.