Klädtips!



Jag handlar nästan alla barnkläder på Polarn och Pyret eller på HM. Ibland blandas det upp med lite grejor från Me & I, speciellt deras frottébyxor. Men för något år sedan fick jag det här tipset från Lena:
Boden.uk.com.
De har ett roligt utbud med framförallt barnkläder, inte så mycket tryck och mönster. Förra sommaren fick Arvid en liknande tröja som jag nu beställde till Hannes. Skön att ha på sig efter badet eller kyliga sommardagar.


Haja läget



Arvids stora, stora intresse just nu är hajar, han är faktiskt helt besatt av hajar. Varje dag ritar jag minst 10 olika hajar som jag klipper ut och som Arvid leker med. Han har lärt sig några av de olika sorterna och vilka som är farliga och vilka som är snälla. Hajarna heter alltid Bruce ( Hitta Nemo), Troy (Haja läget) eller Lenny (Hajar som hajar). Vi har besökt Aquaria för att titta på hajarna där, vi har varit på bibblo och lånat böcker om hajar och han tittar på film där det finns hajar med.

När ska det gå över? Och vad blir det nästa gång?

Vattkoppor



Kanske tur att vi inte åkte till Skåne ändå - Hannes har prickar ööööverallt.

Arvid och Lova äter äpple








Utflykt till Stora Skuggan




Här är vi vid Stora Skuggan på picknick.



Farfar dricker kaffe och äter bulle.



Hannes bjuder storebror på en apelsin.

Glad Påsk!



Glad Påsk önskar en glad kyckling trots vattkoppor! I morse fick Hannes äntligen sina vattkoppor.



Påskärringarna på Brukshundsvägen fick rejält med godis i sina korgar. En granne hade inget godis hemma utan gav alla barnen 10 kronor var istället! Nästa år tror jag hon ser till att ha massor med påskgodis hemma, det blir billigare så. :-)

Vasaflickorna



I dag har jag och Hannes träffat mina gamla arbetskompisar Sofia, Camilla och Sara från Vasaskolan i Djursholm. Det var bara Michaela som saknades, hon har inte påsklov som vi andra. Vi sågs på Sirap i Vasastan och åt deras goda blåbärspannkakor. Förr i tiden brukade vi ses på Mården som ligger tvärs över gatan för att dricka drinkar, men det är andra tider nu.

Påsktiger



Jag trodde jag skulle hämta hem en påskkärring från dagis idag, men det var en påsktiger!

Cykeltur



I dag tog jag och Hannes en cykeltur in till Sundbyberg för att göra några ärenden. Inte det mest praktiska kanske....
Svårt att bära på cykelkorg, stor hjälm, kameran och Hannes samtidigt. Men vi lyckades få med oss ett gardintyg hem som ska vara i Hannes rum.

Svart kaffe



I lördags var vi in till Söder och passade på att gå och fika. Vi letade länge innan vi hittade ett ställe där det fanns lediga bord. Alla verkade ha letat sig till Nytorget. I lekparken var det helt sjukt med folk.



Extra kul var att träffa Pelle, Carolyn, Malek och deras pojk Kofi. Efter att ha fikat så fick Malek och Pelle bråttom iväg för att se årets allsvenska premiär på storbild i Gamla stan.

Äntligen vår på Brukshundsvägen



Nu har våren kommit på allvar till Brukshundsvägen.



Arvid älskar att åka trehjuling och har här en välbehövlig paus.



Hannes njuter också av att kunna vara ute och leka.