Dagisbilder



I dag skulle jag och Hannes följa med dagis till Överjärva Gård, men den utflykten regnade inne. Istället var vi kvar på dagis och barnen fick äta sin matsäck där istället. Jag hade inte med mig kameran, men hittade några bilder från öppet hus som var förra veckan.


Nallebjörn



När Hannes fyllde år fick han en nallebjörnsmask av grannflickorna. Här har han bara öronen på sig, men visst passar han bra som gossedjur?

Återvinning




När Arvid fyllde 1 år fick han den här begagnade bilen i present. Den används fortfarande flitigt, många par skor har blivit utslitna. Men nu kanske det är dags för Hannes att få ta över den. I dag har han utan problem åkt fram och tillbaka här på trottoaren.

Hannes 1 år!



I dag fyller älskade Hannes 1 år. Har det verkligen gått ett helt år? Hjälp, stoppa tiden! När jag såg honom första gången var jag helt övertygad om att han var den sötaste bebis som  någonsin fötts. Inte alls det minsta hormonpåverkad, eller hur?
Efter ett år är han inte bara söt, utan även väldigt charmig, snäll och glad. Arvids favorituttryck är
- Vilken söt lillebror vi har!

Han har inte börjat gå ännu, han ställer sig upp men vågar inte släppa taget och stå själv. Just nu är han inne i en knapp-period och älskar att trycka på alla knappar han ser. Han gillar också bilar, att borsta tänderna, gräva i jord och att busa med storebror.


Gröna Lund



I torsdags fyllde Richard år och det firades med ett besök på Gröna Lund. Slänggungan och Insane åkte han, ungefär lika läskiga båda två.



Jag, Hannes och Arvid åkte en tur med den klassiska barnkarusellen. Den och Elefanten var det jag fick åka :-)



Arvid klagade på att alla karuseller gick så långsamt. Han fick prova Lilla Fritt fall och var väldigt nöjd med den.

Mallis



Det är en vecka sedan vi kom hem från Mallorca, så det är dags att visa några bilder därifrån.



Vi bodde precis vid en vacker havsvik i Cala d'or. Fin utsikt från balkongen som var bäst till frukost, lite för kallt att sitta där på kvällen när solen försvunnit.



Att ligga och pressa på stranden är väl inte precis det man hinner med två små barn. Full rulle hela tiden, men lyckades ändå läsa ut två böcker.



Det regnade lite från och till under tre dagar, men det hindrade inte Arvid. Han badade varje dag, länge.....



Hannes badade bara en gång, det räckte tyckte han. Men han uppskattade all den goda maten som fanns. Vitt bröd, god yoghurt, glass....




En dag åkte vi in till Palma. Fikade, åt lunch, tittade på katedralen och lite affärer. Kul tyckte mamma och pappa, sädår tyckte Arvid och Hannes.




På kvällarna spelade vi biljard och Arvid gick några gånger på minidisco.