Arvid på Grönan

image440

Igår var vi med familjen Henriksson på Gröna Lund för att uppleva lite attraktioner som Veteranbilarna, Nyckelpigan, Lilla vikingaskeppet och Tekopparna. Extra roligt var att kolla in Timbuktu lite senare på kvällen. Förutom allt skoj så åt Arvid även världens största mjukglass. Efter glassen skulle Arvid, Ivar och Vera mata fåglar med popcorn men Arvid åt hellre själv än matade fåglarna.

Kusin Fanny

image439

Richard och Arvid åkte ner till Söderköping i veckan för att träffa kusinerna, Calle och Marina och farfar.. De hann med att gå på fotbollsmatch och se när Fanny spelade, Söderköping mot Stegeborg. Fanny gjorde ett mål.

Arvid och Hector

image438

Bästa lekparken just nu är Parkleken Lugnet i Västertorp - utan tvekan! Där var Arvid och Hector i veckan, de passade även på att bada i den lilla bassängen.

Midsommar i Älvsbyn

image437

Pernilla och Arvid åkte upp till Älvsbyn under midsommarhelgen för att se hur morfar mådde. Han mår toppen!
Morfar hade hunnit fiixa en Bobbycar, en traktor med släp och en gräsklippare till Arvid, så Arvid var fullt sysselsatt hela tiden. Midsommaraftonen var väldigt lugn, vi gick och la oss 22.00 även fast solen sken som vackrast.

På benen igen

image436

Arvid vinkar och hälsar att nu är han pigg och kry igen.

Arvid sjuk

image435

Arvid har blivit sjuk. inatt hade han feber. Extra jobbigt är att det är så varmt just nu i Stockholm. Febern kan vara någon reaktion på 18 månadersvaccineringen som Arvid gjorde i fredags.

Senaste veckan: besök av farfar, grillning hos Henrikssons, utflykt till Tullgarns slott och ön Oaxen, mamma till Umeå efter att Arvids morfar varit med om en trafikolycka

Tillbaka i Stockholm

image434

I veckan har Arvid varit i Sundsvall och hälsat på farfar. En dag var vi till Galtströms bruk, ett gammalt järnbruk från 1600-talet.

image432

Men nu är Arvid hemma.

image433

Arvid har dragit på sig en förkylning så det blir att ta det lite lugnt idag.